Manchester United

Yahoo! 360 and Yahoo! Geocities Closed

With only fourteen days remaining, it’s important for you to save any information you'd like to keep, and begin transferring your blog to your new profile.
---

Note:
Gw udah pernah mengulasnya di Note FB gw. Tentang Yahoo! Geocities n Yahoo! 360 yang mau ditutup. Berikut pesennya tiap gw buka Geocities gw:

Important Announcement

After careful consideration, Yahoo! has decided to close GeoCities later this year.

You can continue enjoying your GeoCities service until then — we just wanted to let you know about the closure as soon as possible. We'll share more details this summer. For now, please visit the help center for more information.

Yahoo! 360° Is Closing

Yahoo! 360° is closing on July 13, 2009. If you have a 360° blog on your site, note that your blog content will not be deleted; however, after July 1, 2009, you will no longer be able to add or edit posts, and we will freeze your blog pages.

To ensure your seamless transition to a new blog service, we've made it easy to download your posts and comments in a format that can be transferred into another blog tool. Please visit the Yahoo! 360° blog export page to begin moving your blog now.

For more details on this change and options for your blog, please visit the help center.


En tadi gw dapet ini di inbox gw:
Yahoo!® 360° BETA

Dear Yahoo! 360° customer,

On July 13, 2009, Yahoo! 360° will be closing and your new profile on Yahoo! will become the place where you connect with the people who matter to you most. With only fourteen days remaining, it’s important for you to save any information you'd like to keep, and begin transferring your blog to your new profile. Anything not saved from your Yahoo! 360° account before July 13, 2009, will no longer be accessible. Here are some details to guide you through the transition.

What you need to move to your new profile

Your 360° information will not be automatically transferred to your new profile on Yahoo!. To move your profile photo, nickname, and any personal status messages, you'll need to first save or download them before July 13, 2009. Once you've saved this information, you can later upload it to your new profile. Be sure to head over to your new profile soon so you can make it look just the way you want.

What to do with your blog

Be sure to take your blog with you as part of this transition process. To help, we've built a blogging tool for you in your new profile on Yahoo!. We've made the move easy; it takes just one click to take your posts with you. If you'd prefer to take your blog to a different website instead, you can download an archive of your posts and transfer them to your new blog space. Click here to read more about your blogging options.

Some content will not be supported in your new profile

Please note that your new profile will not allow mature content. Also, you will not be able to take the following with you to your new profile: your 360° inbox, testimonials, friend categories, local reviews, RSS feeds, tags, or custom theme. If you want to retain any of this material, we strongly recommend that you return to your pages and download it before July 13, 2009.

Your privacy settings are retained

Your privacy is important to us. Both your new profile and your blog contents will be set to "private". This means unless you change the setting, you will be the only one able to see your profile.

To help you through this transition, we've compiled a list of the most frequently asked questions and resources here.

Thank you for using Yahoo! 360°. We look forward to seeing you in your new profile on Yahoo!.

The Yahoo! Profile Team


Okelah Yahoo! 360 gak terlalu dominan buat gw. Meski gw punya 2 account di sana, dan salah satunya berisi Emp4t Cinta, buat gw blogspot more than enuf. Tapi Yahoo! Geocities? Meski quotanya kecil cuma 15 mb, gw kebantu banget dengan adanya fasilitas ini. Geo buat gw simply. Terutama linknya. Formatnya linknya yang cuma: http://geocities.com/ID_yahoo/nama_file. Gak heran, dari 5 account gw di Yahoo! semua Geo-nya gw pake. Maklum 15 mb bisa save apa coba.

Gw sih sebenernya ada storage gratis di tempat lain kek 000webhost, rapidshare, gudangupload, dll. Tapi gak jelas semua. 000webhost pasca ngilang karena phising belum gw cek lagi. Padahal enak juga dapet cp gretongan. Rapidshare, ribet; Gudangupload, udah tutup juga. Walhasil sebagai gantinya gw pindahan gudang ke docs.google.com. Tapi masih gaptek-gaptek gitu lah. Cara ngeshare en get link aja gw masih gak tau. Ganti nama folder aja sempet googling dulu hehe. Gak nemu pula. Gak taunya browser gw aja yang lagi error. Ada yang mau kasih referensi gak storage yang oke kek Geo tapi muatannya lebih gede en gretongan?

["]quote of the day["]

She: Kata suster dan dokter kandungan gw, untuk memperlancar saat gw lairan nanti, selain dengan cara ngepel jongkok dan cuci baju pake tangan, gw disaranin untuk sering-sering berhubungan badan ma laki gw. Masalahnya adalah, suami gw kan lagi di luar kota! Bahkan sampe gw lairan keknya dia masih tugas di sana! Lu bisa bantu gw gak?
Me: Bantu ngapain? Gantiin lu ngepel sambil jongkok? Ato cuci baju pake tangan?
She: Gantiin dia...
Me: *tough question*



::FYI:: Situs jejaring lokal Kombes.com berhasil menyerap anggota sebanyak 256 di bulan pertamanya, 1,384 pertemanan dengan rata-rata pendaftar 10 anggota/hari di 2 minggu terakhirnya. Aduh, saya udah member di 5 situs sejenis. Tapi next time keknya gak salah juga kalo saya mau coba. Dapet temennya dari mana? Dari temen di 5 situs yang lain juga. Jadi temen saya ya yang itu-ituuuu juga.

0 comments: